Beoordelingen van Sa Capanna Haren

Recente recensies van Sa Capanna Haren

5 sterren na 436 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd! Goed alternatief voor het bezoeken van jullie restaurant, wat helaas nu niet mogelijk is.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima producten, snel bezorgd, vriendelijke bezorger.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd geweldig 👍

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten van Sa Capanna heerlijk, en keurig en smakelijk verpakt. Hopelijk weer gauw echt eten in het restaurant!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk dank voor het flesje wijn (net als de vorige keer) !!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Helemaal tevreden 😋

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, die nog superwarm waren, zoals we gewend zijn van SaCapanna!

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het weer!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord Top ! De site, de snelheid en service .

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer smakelijk en keurig op tijd afgeleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak prima maar in de schelpjes pasta van ernesto (met varkenhaas en ossenhaas) was het vlees ver te zoeken. Als er 3 stukjes in zaten was het veel dus dat viel tegen. de andere pasta was goed

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, makkelijk bestelproces, levering op de afgesproken tijd door vriendelijke bezorger en heerlijke pizza’s: wat wil je nog meer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en snelle brengservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, maar ik wist niet dat er zoveel sla en patat bij was. Ik heb dat op de menukaart niet gezien, maar misschien heb ik niet voldoende opgelet. Verder prima.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren met een vriendin thuis uit eten geweest door een pizza van Sa Capanna via de site te bestellen.Het was bij aankomst ( overigens precies op het tijdstip die we hadden doorgekregen )nog een heerlijke warme knapperige pizza.Dus het gevoel uit eten te zijn geweest was zeer geslaagd.Prima alternatief in deze tijd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke ingrediënten, vers, warm en eerder dan afgesproken bezorgd.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Goed warm en lekker van smaak. Top pizzeria! Keurig op tijd bezorgd...mijn dank!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vanouds heerlijke pizza. Bezorging perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed. Net zo lekker gegeten als in het restaurant. Bezorging altijd bijna op de minuut noukeurig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren bijna koud en de extra topping ontbrak. De pizza’s smaakten wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's en vleesgerechten waren heerlijk! Lekkere dunne bodem, goed belegd. Goede garnituur bij het vleesgerecht. Wel jammer dat we eerst de verkeerde bestelling kregen en waarschijnlijk hierdoor het eten niet heel warm meer was toen het bezorgd werd. Maar dit foutje werd in elk geval heel snel recht gezet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Zoals altijd en zeker 5 sterren waard voor zowel de kwaliteit als de bezorging. Vriendelijke groet, E. Leideritz - Heideman

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer tip top zoals het altijd is bij Sa Capanna!!! Het eten werd precies op het tijdstip geleverd zoals besteld en het eten zelf was heerlijk!!!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd heerlijk! En stipt op tijd

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne was prima, maar de pizza was bijna koud toen deze was bezorgd. Het midden was nog een klein beetje warm, maar de korst was koud en niet knapperig meer.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, lekkere bodem met knapperige korst. Ook werd de bestelling mooi op tijd geleverd!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en nog heerlijk warme pizza’s met de vertrouwde kwaliteit die we gewend zijn van Sa Capanna!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een leuk gebaar een flesje wijn er gratis bij!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwantiteit is niet in orde. Er is een portie te weinig geleverd. De pakbon komt niet overeen met het betaalde. Morgen neem ik of u contact op

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verschillende pizzeria's geprobeerd en uiteindelijk bij jullie terecht gekomen. Vervolgens nooit meer weggegaan :) Supervriendelijke mensen en top kwaliteit eten!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 heerlijke pasta’s, zo Italiaans lukt het je zelf niet om te maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed kwaliteit, vriendelijk personeel, snel bezorgt!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd en bezorgd op het aangegeven tijdstip! Handig de mails met de status van de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's die er zijn! Heerlijke bodem/korst en de toppings zijn in perfecte verhouding.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij eten altijd heerlijk bij jullie en zijn blij dat jullie nu bezorgen! Het was weer top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder lekker en gevarieerd gegeten, goed heet bezorgd en ruim genoeg, top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken! Top pizza’s

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en lekker gegeten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect,heerlijk gegeten. Vriendelijke groet.Truus

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sa Capanna kwaliteit, maar dan thuis! Super, heerlijk genoten van de klassiekers waar we momenteel helaas niet voor naar het restaurant mogen komen. Hopelijk snel weer gewoon op locatie maar tot dan is dit een prima alternatief.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smaak heerlijk bestelling precies op tijd alleen vond ik de bodem deze keer heel dun

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. Prettig om ook bericht te krijgen dat de bestelling is ontvangen, verwachte bezorgtijd en onderweg is !! Top geregeld allemaal !!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer vlotte en vriendelijke bezorging en heerlijk gegeten

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en hoeveelheid! Bezorging exact op de tijd, die was afgesproken!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect en op tijd geleverd. Gerechten waren uitstekend en goed van temperatuur!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en super lekker eten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten van de filetto gorgonzola!, nèrgens lekkerder! ook de pasta van Ernesto was verrukkelijk! dusssss, we komen wel weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Top pizzeria!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling is heel snel gebracht en het eten was weer heerlijk!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren eten laten bezorgen, iedere keer keurig op tijd, en eten van goede kwaliteit! Uitgebreide kaart met diverse gerechten (ook naast pizza heerlijke gerechten), ik zou Sa Capanna zeker aanbevelen. We bestellen graag nog eens, en tzt komen we graag weer in het restaurant eten.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten een kwartiertje langer wachten. Maar de pizza's waren heerlijk en lekker warm!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch lekkere pizza met burrata!! Bezorging was netjes binnen de aangegeven tijd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de TAGLIOLINI AI TARTUFI van Flinterdunne tagliatelle met truffels en verse rode peper was weer heerlijk. een echte aanrader.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heerlijk en precies op tijd bezorgd. Top!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top was weer heerlijk👍👍

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet nodig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer ouderwets prima van kwaliteit en smaak. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Suoer.Ook al kon er niet mee bezorgd worden toch nog gedaan!!!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren een beetje slap. De smaak was super!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was heerlijk!,,, Vorige keer vonden we de pizza erg zout, maar nu was hij weer prima👍

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb om 17.55 pizza's besteld en om 19.45 heb ik ze in ontvangst mogen nemen met tussentijds 2x een tijds wijziging. Ik vind persoonlijk dat dat te lang heeft geduurd. Wel wil ik erbij zeggen dat ze heerlijk waren. Hopelijk volgende keer een kortere wachttijd.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, zoals altijd, weer heerlijk. Tip: Wij hadden voor een hele groep besteld, wel handig om dan op de doos de naam vd pizza te zetten en vooral welke pittig zijn.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alles was weer zo verzorgd. Complimenten voor de bestelsite, duidelijk en zoveel keus, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk pizza's bezorgd precies op de tijd die was aangegeven geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, heerlijk zoals altijd Helaas was pas na 90 ‘ de bezorgservice in te plannen, iets kortere wachttijd zou mooi zijn, maar uiteindelijk kwamen ze perfect op de afgesproken tijd

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk en de bezorging was weer geheel op tijd!!!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer prima geregeld en superlekker.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pasta, ruime portie. exact gebracht op het aangegeven bezorgmoment.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk eten. Het duurde een beetje lang voor het kwam maar dan heb je ook wat! Tot snel! Groeten, Anneke Riemeijer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s Belangrijkste dat ze nog goed heet waren toen we thuis kwamen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's/pasta en Corona-proof afhaalsysteem werkt uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta, hoeveelheid is ruim voldoende 😋 Netjes en op tijd bezorgd.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo doorgaan top

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Tevreden over bestelling en eten

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een feestdiner met overheerlijk pizza’s, pasta en een mooie salade!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De pasta was weer zalig!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s zijn heerlijk, maar bij aankomst op de afhaaltijd kun je nog 15 minuten wachten. Best vervelend.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer heerlijk. Alleen was de pizza niet pikant. Pizza's gaan in doos mee. Maar de reikelijk gevulde pizza lekte waardoor de kleding in de was kon. Dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief heerlijke gerechten. Wat tegenvalt is dat je bij een Italiaans gerecht frites krijgt, als je in plaats daarvoor gewone spaghetti wil ( en dus geen friet) kost dat €6,- extra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s. Maar 6 pizza’s besteld maar 5 gekregen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelsite werkt perfect, goeie bezorging en als altijd héérlijk eten!

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was zoals altijd lekker alleen was de lasagne, helaas ook zoals altijd, van binnen niet warm genoeg. Ik heb deze thuis nog in de magnetron gezet. Ik heb dat meerdere malen aangegeven maar het blijft hetzelfde...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar en heerlijke pizza’s!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed Italiaans restaurant en geweldige service. Vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer een heerlijke pizza!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen op of aanmerkingen De pizza’s en service waren weer een dikke 10

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van jullie gewend zijn, zelfs in tijden van crisis. Dank!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren weer buitengewoon lekker!👍🏼

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestellinge was correct verwerkt via de website. Eten stond klaar op moment dat we hadden aangevraagd. En daarna hebben we heerlijk gegeten.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Hij was weer als van ouds heerlijk Groetjes Jan & Agnes

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

100% goed

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor elkaar.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al klant vanaf uw bedrijf in Haren is gevestigd. U levert goede waar voor een redelijk bedrag. Over het tijdstip van bezorging van mijn laatste bestelling ben ik niet tevreden. Deze werd afgeleverd om circa 16.30, terwijl ik hiervoor 18.15 of 18.30 heb opgegeven. Een misverstand?

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk zoals altijd. En de bezorging was echt perfect. De bezorgauto van Sa Capanna stond echt precies tot op de minuut exact voor de deur. Kortom alles helemaal top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en levering op tijd 👌🏻

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Al meer dan 30 jaren eet ik hier een paar keer per jaar, de bezorging (is nieuwe service) van het eten was keurig op de tijd zoals aangegeven en goed warm. Één van de beste pizzeria’s in Noord-Nederland.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

de pizzas waren heerlijk, en het afhalen was ook prima gergeld

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld en heerlijk gegeten

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden gisteravond een perfecte quattro formaggi gehad En Wij bestelde een een gewone quattro formaggi vergeten om te vermelden dat wij deze 'bianca' wilden En zie aan Sa Capanne kent haar klanten en corrigeerde de bestelling. PERFECT!!!!!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De patat frites waren bleek en slap. De ossenhaas was medium en niet rare

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en service perfect!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Siamo sempre soddisfatti!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben al jaren fan van de pizza's van sa capanna. Gisteren weer heerlijk gegeten. Had echter de indruk dat de bodem anders was dan anders. Iets taaier leek het. Receptuur veranderd? Of gevolg van verblijf in de doos? Laat ik over aan de koks. Ben nog steeds fan en verheug me al op een volgende keer.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza,s En keurig op tijd bezorgd

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, precies op tijd bezorgd!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel goed geregeld

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het spijt ons te moeten zeggen dat deze pizza ons erg is tegen gevallen de rand was keihard maar niet verbrand en er zat weinig groenten op. Groetjes mr pepperone

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service die jullie bieden kan niet beter zowel digitaal, levering als de kwaliteit. Super!!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten bezorgd! Precies op afgesproken tijd en smaakte weer fantastisch!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's en pasta waren weer lekker als altijd, bezorging keurig op de aangegeven tijd. We hopen snel weer aan te kunnen schuiven aan een tafeltje in jullie restaurant!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten en vriendelijke mensen.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! De pizza's waren snel klaar en precies wat wij nodig hadden op tweede Pinksterdag!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As Usual very good quality!!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Super.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd Top

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd:heerlijke pizza's.Bestellen en betalen ging makkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect ! Heerlijke pizza's en lekkere salade. Aan huis bezorgd binnen 20 minuten, super snel dus, klasse ! Verder erg plezierig, dat je kon kiezen voor een iets kleinere pizza en kleinere salade, van die keuze maken we graag weer gebruik. Bestel graag weer online ! Een pluim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles dik in orde Groet H

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en ook de ossenhaas was heerlijk. Goed heet. Bezorging was stipt op de afgesproken tijd. Enige minpuntje: We hadden gorgonzola als topping gekozen en dat zat er volgens mij niet op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

echt geweldig eten. Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals gewoonlijk. Al zit ik het liefst in het restaurant met een cappuccino na. Maar fijn dat het nu zo kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een verkeerde pizza, maar hij was wel lekker. Ineke

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren lekker. Alleen mee bestelde ananas als extra topping zat niet op op de ene pizza. Wel zaten er ongeveer 2 uien op die pizza. Dat was erg overdadig. De andere pizza had juist wat weinig ui dus daar konden we het overschot een beetje kwijt. Kortom, het leek met iets te veel haast belegd. Fijn dat de pizza's zo snel kwamen, zelfs sneller dan verwacht en ze smaakten evengoed erg lekker, maar ik wacht liever 5 minuten langer zodat er iets meer tijd kan worden genomen voor het bereiden.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het kon niet mooier: op het moment dat ik mijn bestelling op kwam halen werd die net klaargemaakt. Thuis na 5 min fietsen alles prima op temperatuur en de pasta á la chef in eigen tuin was toch lekker! Ik heb spontaan na afloop mijn complimenten per telefoon gemaakt. Zo is Corona een feest!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom erg lekker!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, nog goed warm en alweer op de minuut op tijd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden over onze bestelling! De pasta en pizza’s waren goed warm en heerlijk van smaak. Het eten is prijzig maar de kwaliteit van het eten en de wijze van bezorging maken dit meer dan goed :)

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd!!! Top!!!’n

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren iets later bezorgd dan aangegeven maar nog goed warm. Alle pizza’s waren goed behalve de kleine. De bodem was dun waardoor de pizza uit elkaar viel bij het snijden en de hele onderkant was zwart. Jammer want ik heb verder nog nooit een slechte pizza gehad bij Sa Capanna.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza’s! En thuisbezorgd, iets positiefs uit coronatijd.. hopelijk blijft dat zo, we bestellen heel graag een heerlijke pizza!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Stipt op tijd was de bestelling klaar. Kwaliteit van het eten was weer super.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker klaar op het afgesproken tijd stip

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het viel een beetje tegen - ik miste die typische Sa Capanna smaak, dat beetje extra waar jullie altijd zo goed in zijn. Komt wel weer als jullie open zijn, succes !

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's smaakten weer super, zoals altijd, al meer dan 30 jaar lang!!!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza voor George was heerlijk...hij heeft genoten! 🍕😜😍

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superkwaliteit zoals altijd, En Op tijd klaar om af te halen👍

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit wel prima, maar verwarring over Pizza Margherita en SAN Margherita. Die laatste wilde ik bestellen, maar doordat ik dat SAN niet erbij gezet had werd het de "gewone" Margherita. Misschien een waarschuwing/aanwijzing erbij zetten in het keuze menu?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Vlot bezorgd, lekker heet nog. Sa Capanna bezorgen moet maar een blijvertje worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd een feest!! Ook nu we wekelijks ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza’s, maar helaas was de extra topping (waarvoor wel was betaald) , niet aanwezig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie oplossing om toch "buiten" de deur te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ! Goed verzorgd, mooi op tijd..Lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk maar hoop toch binnenkort weer van jullie gastvrijheid te mogen proeven... Dus bij deze tot snel!!!!! Groet Gemma

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld! Lekker gegeten, wel was 1 pizza niet heel warm meer. Bezorging top!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag dressing apart bij salade. Verder prima

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker. De bezorging was uitstekend ruim voor de aan gegeven tijd . Dat is super.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ongeacht de Corona omstandigheden, gewoon dezelfde hoge kwaliteit blijven leveren, maar dan voor thuis. Heerlijk gegeten!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste mensen, Ik heb weer een lekkere pizza bij jullie opgehaald het smaakte zo als gewoonlijk weer heerlijk. Toch mis ik jullie gezelligheid en hoop dan ook dat we/ ik Julie binnenkort weer kunnen ontmoeten IN de pizzeria. Ciao Hans

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s & pasta, supersnelle bezorging. Was gewoon top!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer heerlijk en supersnel bezorgd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Pasta en pizza's heerlijk van smaak en keurig op tijd bezorgd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer bezorging met een brede smile😀

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd uitstekende ruim belegde heerlijke pizza's.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaker besteld en normaal vinden wij dit de lekkerste pizza’s!! Gisteren 5 pizza’s besteld en allen waren heel erg zout.. dit was erg overheersend. Ook was de bodem heel erg slap en en zacht van het vet..

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk Bedankt

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect systeem, heerlijk.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed warm en zoals altijd erg lekker!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel praktisch, heel duidelijk op de site, heel smaakvol, heel lekker warm, heel graag vaker!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niéts op aan te merken!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, en ook nu we alleen kunnen laten bezorgen, heerlijk en echt Italiaans. En mooi op tijd en vriendelijk bezorgd!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer uitstekend. En de bezorging ook precies op de afgesproken tijd .

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren heerlijk en de bezorging mooi op tijd. Enige minpunt was dat er bij één pizza twee toppings waren bijbesteld, maar deze zaten er helaas niet op.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's laten bezorgen. Ze waren heerlijk. Geen 5 sterren voor de bezorging, omdat er op een bedrag van 27,50 ook nog bezorgkosten worden gerekend.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta en pizza bezorgd, de sla was wat té nat maar verder heerlijk gegeten.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza goede service de bestelling lief gesmeerd!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom een prima pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Wat ik besteld had is ook klaargemaakt (één met een toevoeging - paprika en de ander zonder kaas - wat ik had vermeld in de toelichting). En de pizza’s waren heerlijk (vooral de krokante bodems)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren weer heerlijk. Maar helaas was de aanvullende opmerking voor een pizza deze keer niet goed doorgekomen.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit als altijd heel goed. Precies op tijd geleverd. Ook de extra aanwijzingen goed opgevolgd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk meisje bij afgifte bestelling

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza, keuze uit vele soorten pizza's. Snelle bezorging, kortom een echte aanrader 👍

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden het idee dat onze laatste bestelling bij jullie niet zo lekker was als voorgaande keren, andere smaak en de mijne erg pittig , terwijl ik om niet pittig had gevraagd!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld zo als gewoonlijk top kwaliteit en precies op aangegeven ophaal tijd gereed.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere pizza!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza met zichtbaar verse producten! Smaakvol en met liefde gemaakt. Ook de teramisu favoriet bij ons. Goed warm thuis bezorgd.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beide pizza's dikke prima. Zoals een pizza hoort te smaken. Ruim belegd en perfect warm. Aanrader.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten prima, goed warm.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed. Enorme porties. Ik had 1 portie besteld en daar hebben we met z'n tweeën van gegeten. De helft van het vlees is nog over. Patat vond ik er niet zo goed bij passen. De caprese voor een persoon was ook gigantisch. Deze bewaren we tot morgen. We komen altijd heel graag bij Sa Capanna en missen het om gezellig binnen te eten. We wachten op betere tijden. Heel veel succes met jullie mooie bedrijf.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd geweldige kwaliteit

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd erg lekker! Mijn kinderen gingen de bestelling halen maar werden weggestuurd door n vrij onaardige blonde mevrouw want volgens haar hadden ze niets besteld. Even later kwam iemand anders de bestelling brengen...ze hadden er 20 min op moeten wachten. Hoop volgende keer anders of zoals we gewend zijn van jullie vol enthousiasme en gastvrijheid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben vandaag weer heerlijk gegeten - wat een lekkere verrassing was de Involtini.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren prima, maar wat erg tegenviel is de wel zeer lange wachttijd. Noodgedwongen moest dat ook nog buiten waar het bijzonder onaangenaam weer was. Ik zag dat jullie met z’n allen vreselijk hard werkten om alles voor elkaar te krijgen. Wellicht helpt het jullie en de klant als je de planning wat ruimer maakt. Liever een paar klanten minder dan meer ontevreden klanten. Sterkte met jullie activiteiten. We hebben weer genoten van de pizza’s. Met vriendelijke groet, Bert Romkes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was 👍👍🥂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's zoals altijd. Hou vol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en correct bezorgd, heerlijke pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super gedaan en bedankt voor de lieve lekkere extra’s (witte wijn en hapjes). Leuk voor ons moederdageten! Wijn is met mijn 80 jarige moeder mee naar huis gegaan☺️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste familie Frau, heel veel dank voor het extra flesje en het toetje die we zo maar kregen! Dat wordt door ons zeer gewaardeerd !! Sterkte in deze vooral voor jullie zo moeilijke tijden. Groet van Jeanne en Harry Kerstholt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bekende superkwaliteit pizza, Ovenvers en goed warm exact op tijd geleverd! NB op de drukke Moederdag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Restaurant was al een van de beste van Groningen, afhaal was ook erg goed! Niet vet, goede balans vlees! Aanrader. Ik moet vanuit de stad naar Haren rijden maar is zeker de moeite waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, keurig op afgesproken tijd bezorgd en zelfs met een flesje wijn omdat het moederdag was. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza heerlijk, planning afhalen beroerd, was meer dan 25 minuten te laat! Juist bij bestellen via internet moet dat beter te regelen zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, dunne bodem, zeer rijk belegd! Precies op tijd bezorgd.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toppie

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was prima, lekker warm, heerlijk eten

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was voortreffelijk

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Heerlijk gegeten. De Filetto was perfect klaargemaakt. Voor herhaling vatbaar.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijden waren heerlijk !

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit zo als gewoonlik

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles volgens afspraak.heerlijke pizza

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles zag er zeer verzorgd uit, heerlijk gegeten!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta’s zijn dikke prima!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

L.S., Twee week geleden bestelde ik vrijdag 17.00u. Gisteren (hetzelfde gerecht) om 17.30u. De vorige keer was het gerecht niet al te warm. Gisteren nog minder warm. Beide keren stond het al klaar bij aankomst. Wellicht te vroeg.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren super lekker

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlot lopende bestelling via duidelijke website. Heerlijke gerechten die een kwartier later al bezorgd werden. Top!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk elk keer weer genieten we er van Zijn ook heel blij dat we nog steeds kunnen bestellen Bedankt

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend. Als altijd heel smaakvol , bezorging pico bello!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg een melding dat de bezorger onderweg was, maar toen was de bezorger al van de oprit.. Pizza’s waren prima!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten van Sa Capanna is altijd goed en lekker en ook nu we het hebben opgehaald was het lekker en heel verzorgd.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza. Misschien is het mogelijk om het eten eerder af te kunnen halen, bijvoorbeeld vanaf 16.00 uur.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Site is prima en laagdrempelig. Fijn betalen met ideal. Afhalen goed getimed.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza ‘s! Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende service in tijden van Corona. Heerlijke pizza Carbonara Speciaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smakelijke pizza, snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten: vooral de tagliatelle vonden we erg lekker! De manier van afhalen is ook goed bevallen. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede pizza, prima lasagne en lekker! Zoals altijd😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De sfeer van uit eten was er niet, maar de pizza was top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, warm bezorgd! Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen, Het was weer goed de pizza en de tiramisu Hopelijk zien we elkaar spoedig aan de vondellaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals al meer dan 35 jaar de heerlijkste pizza's!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Order systeem werkt niet helemaal goed

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten 👍

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, alleen jammer dat de bodem wat zwart was. Voor de rest heerlijk gegeten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden echt de pizzaria thuis, alles zeer goed verzorgd. Met smaak gegeten al is het uiteten altijd leuker.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk als vanouds!🙌🏼 Fijne zondag!😘

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, altijd op tijd en super vriendelijk!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeerlijk gegeten. Echt even uiteten in eigen huis. Super snel bezorgd! Goed heet. Top

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Hou vol.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was aangebrand en het smaakte niet zoals ik het van het restaurant gewend ben. Erg jammer! Bezorging was prima. Keurig op tijd, vriendelijk en goed gecommuniceerd.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke kwaliteit met prima service. Wij komen er al jaren.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gesmuld van mijn Dello Chef con Penne. Een zeer ruime portie pasta met een heerlijke en prachtige saus. Echt een aanrader!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd erg lekker en goed verzorgd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, alleen de frites waren veel te zout

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Erg lekker en zeer snel geregeld via website

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s! Erg fijn dat ze thuisbezorgd worden!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service .pizza en pasta als vanouds heerlijk

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld en rekening houdend met de tijd waarin wij leven. Pizza’s als altijd prima en lekker.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd perfect, heerlijk eten (zowel de pizza's als de pasta's), aanrader!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima pizza's keurig op tijd besorgd

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's weer, zoals altijd!! En perfect op de afgesproken tijd afgeleverd!! Dat er nu bezorgd wordt is toch wel heel fijn!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de hele familie pizza's en pasta besteld. Het was precies op tijd klaar en buitengewoon lekker. Zo goed kan ophalen zijn! Zeer aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede keuzemogelijkheden met extra toppings, tijdstippen etc. En de smaak is gelukkig als vanouds!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd bij sa capanna heerlijke pizza's, en ook nog eens vlot bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De pasta's waren allebei heerlijk van smaak, goed warm en een juiste hoeveelheid!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza, goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend verzorgd precies op afgesproken tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

....en dan bovendien ook nog die zeevruchten lasagna gebracht die niet op de kaart staat! Heel erg bedankt voor deze speciale service!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke pizza en op tijd klaar om op te halen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn om weer een keer Sa Capanna te ervaren. Hopelijk kunnen wij weer snel aanschuiven!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren goed warm en lekker vers. Tijd van afhalen was goed !

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Enig verbeterpunt is dat de pizza’s al flink afgekoeld waren, dus nog even in de oven gestopt

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling precies op de afgesproken tijd geleverd. En het heeft zoals vanouds uitstekend gemaakt. Alles prima dus .

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Pizza van Haren. Prima bezorging.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en snelle levering. Zelfs eerder dan aangegeven tijd wat we ook hadden gevraagd

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren ontzettend lekker en nog warm toen ze werden bezorgd. Vaak valt een bestelde pizza wat tegen, maar dat was in dit geval zeker niet zo. Royaal belegd met verse producten, top! De bezorging duurde een uur en kwartier, maar gezien de omstandigheden met het coronavirus hebben we daar begrip voor. De bezorgster was vriendelijk en hield duidelijk hygiënemaatregelen vanwege Corona in acht. Fijn dat we nu alsnog via deze weg van jullie lekkere eten kunnen genieten! Doen we gauw weer.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn, eten lekker en erg snel bezorgd. Bedankt!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, zeer tevreden

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s perfect! Biertje had iets kouder gemogen

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling exact op tijd geleverd. Kwaliteit uitstekend.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sa Capanna is altijd goed. Ook in deze tijden als er alleen bezorgd wordt!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dezelfde kwaliteit met een tijdige en heel vriendelijke bezorging.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijd van crisis een supermakkelijk manier om toch af en toe heerlijk te kunnen eten, zoals we bij Sa Capanna waren gewend. De site is overzichtelijk en er is keuze uit overvloed. Vooraf betalen, SUPER!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone met extra salami was met extra ham i.p.v. salami en de kaas binnenin was niet gesmolten. Salame was erg vet, net als vorige keer.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

BEST EVER!!!! Thanx Familie Frau en medewerkers. Hang in there!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we de pizza in de zaak eten smaakte het thuis ook uitstekend. Missen alleen de ambiance van de zaak, maar dat is even niet anders.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is altijd goed! Snelle bezorging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling via de mail.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle bezorging en heerlijk gegeten!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer een paar heerlijke pizza’s! Goed gevuld en mét de extra’s die ik had besteld. Salade was ook supervers en smaakvol. Wat een mooie uitkomst, dit bezorgsysteem! Top dat we in deze gekke tijd nog steeds mogen genieten van dit heerlijke Italiaanse eten!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer ouderwets prima. De bezorging netjes op tijd en voorzien van een vooraankondiging middels de mail. En wij hebben genoten van onze gerechten.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten👌🏼 Vriendelijk personeel en keurig volgens de richtlijnen van het rivm

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

top geregeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd smaakten de pizza's voortreffelijk. Bezorging was corona vriendelijk! Ga zo door en wij blijven bij jullie bestellen. M vr groeten Margot en Evert Roels

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een bezorgde pizza’s is net zo lekker als bij jullie in de zaak top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke vette 10!!! Heel snel bezorgd en het eten was heerlijk👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Sa Capanna team, De nieuwe regels vragen om inventief handelen. Ik vind dat jullie de situatie snel en accuraat, professioneel en kwalitatief zoals we van jullie gewend zijn, hebben aangepakt. Dank daarvoor. We maken graag gebruik van deze service. Hartelijke groet, Jaap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was precies op tijd en de kwaliteit was uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren van mindere lwaliteit dan we bij u gewend zijn.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en bestelling werd keurig op tijd afgeleverd, zoals altijd! Gaat fantastisch op deze manier!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

In Coronatijd 'open' zijn is bijzonder, maar weer niet als aan alle te nemen logistieke maatregelen wordt voldaan ( goede website, keurige line-up, goede afhaalplanning). Maar ook de kwaliteit van het eten ( met kleine verrassing...) was weer Sa Capanna waardig, vandaar de 5 sterren!!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza!! Goede service in deze tijd van aanpassen. Goed geregeld Sa Capanna. We komen zeker terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn heel blij dat jullie bezorgen. Wij hopen dat jullie dat na de coronatijd blijven doen. Tot twee keer was het Anjerplein bij jullie niet bekend. Dat is waarschijnlijk nu over. De app is erg goed.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De lasagne smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Niets op aan te merken.d Doen we nog eens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De grote garnalen zaten niet bij de bestelling. Wel betaald.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten keurig op tijd bezorgd door een gezellige mevrouw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit zoals wij dat in het restaurant gewend zijn. Helaas zonder de vriendelijke bediening en mijn limoncello vooraf. Moge dat snel weer mogelijk zijn.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend, kan niet beter

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten goede kwaliteit en prima pizza s

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super goed geregeld, en hartstikke lekker. Ga zo door. 👍👍

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima geregeld, eventjes moeten wachten. Maar het was de moeite waard, de pizza was weer heerlijk. Jullie hebben het goed voor elkaar.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was héérlijk, net alsof we aldaar zaten te eten. En binnen een half uur bezorgd. Topkwaliteit, topservice, wij gaan sowieso vaker bestellen!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!! De smaak, texture, hmmmm!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s en exact op tijd klaar bij het ophalen. Mooi om te zien dat ze in zo’n korte tijd dit goed hebben opgezet. Ga zo door !

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd Heerlijk van smaak

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen toelichting nodig. Voortreffelijk!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de pizza’s was als altijd prima. Nadeel van ophalen is dat eenmaal op het bord de temperatuur gedaald is wat een verlies aan kwaliteit oplevert. Wel doorgaan hoor. Frans Pot

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sacapanna staat garant voor heerijk Italiaans eten hele goede prijs - kwaliteit verhouding en super lekker echt Italiaans eten GROTE klasse

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Rijk gevuld. We blijven weer komen. En precies op de afgesproken tijd.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super! Ik plaatste per ongeluk een dubbele bestelling. Ze namen gelijk contact op of dit klopte. Pizza's op tijd klaar en heerlijk!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd bestelling klaar en zelf opgehaald. Was, zoals altijd, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals vaker heb ik weer één van mijn favoriete gerechten besteld. Normaliter bestel ik gewoon in het restaurant, nu voor het eerst digitaal. Helaas is bij mijn opmerking bij de bestelling om één item uit het gerecht weg te laten over het hoofd gezien. Hierdoor moest ik thuis dit item zelf uit het gerecht halen, maar op dat na, was het weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze tijd prima oplossing zo om toch lekker te eten maar dan thuis. Makkelijk via internet en snel bezorgd!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Zoals we gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd😘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld bij afhalen en heerlijke piza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza prima op tijd, ook naar een wat lastig te vinden adres, ontvangen! Wat mager belegd als je er zelf niet iets extra’s op kiest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben genoten van een heerlijk paasdiner. Hartelijk dank daarvoor. Wij wensen jullie veel succes! Annemiek en Lo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom een heerlijke pizza, bedankt!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzas, een paar euro duurder maar heel veel beter dan Domino’s en supersnel bezorgd (25min.) Goed initiatief dat jullie nu ook bezorging doen in deze tijd

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en de kwaliteit van het eten was heerlijk! Aanrader voor iedereen

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste pizza van Groningen e.o.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee pizza's en een broodje met kruidenboter besteld. Alles was erg lekker. De bezorger was precies op tijd.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd 2 heerlijke pizza’s. Exact op tijd en nog heerlijk warm. Voor herhaling vatbaar

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling afgerond rond 18.45 ijdens het betellen kreeg ik als verwachte ophaaltijd 19.10 prima Ik gun het jullie meer dan van harte dat het druk is hoe drukker hoe beter! Alleen na de bestelling kreeg ik een bevestiging dat het 20.00 werd Stel mij in op 19.10 tijdens de bestelling en dat wordt 20.00 uur als ik besteld heb Vond ik even net prettig Wens jullie goede paasdagen groeten Jan Willem Beijnes

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service, bestelling op tijd klaar, heerlijk flesje wijn gratis. En het allerbelangrijkste heerlijk eten zoals altijd

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en het was heerlijk! En warm :)

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste familie Frau en medewerkers, Alles is helemaal prima. Fijn dat jullie deze service bieden in deze moeilijke omstandigheden. Heel veel sterkte en tot de volgende bestelling ! -Harry Kerstholt en Jeanne Nieuwerf

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals we van Sa Capanna gewend zijn heerlijke pizza's, behoren tot de beste die wij in Nederland hebben gevonden. Het restaurant heeft tijdens de Corona crisis in no time een bestelsite gerealiseerd en voor zolang nodig het restaurant ingedeeld als afhaal restaurant. Hulde!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van Sa Capanna gewend zijn was het eten perfect en heerlijk. De bezorging was, zoals nu al een aantal weken, uitstekend. We hopen spoedig weer IN het altijd gezellige restaurant te eten!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en perfecte pizza’s, zoals we dat al jaren van hun gewend zijn!!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lekker. Tiramisu onder de maat; zeker voor 6 euro op die manier afgeleverd. Verder duurde het sinds het tijdstip van bestellen uiteindelijk bijna 2 uren voordat de bestelling werd geleverd. Op die manier heeft het geen zin om een voorkeurtijdstip aan te geven en mooi op tijd te bestellen. Teleurstellend. Ik wilde het in deze tijden graag eens proberen, maar de ervaring is helaas dus minder goed.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit, zoals gebruikelijk!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Informatie en bezorging was prima, minder sterren vanwege de lange wachttijd. (Ruim een uur).

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld met deze nieuwe app

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Of je nu bij hun in de zaak zit of nu ten tijde van de corona ze thuis laat bezorgen..... de pizza's blijven heerlijk!!! Sa Capanna is en blijft mijn pizzeria!!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk bedankt We genieten er elke vrijdag van al jaren Tot de volgende week Jan en Agnes

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste klant willen we ook nu in deze moeilijke tijd graag gebruik maken van jullie dienst door regelmatig iets te bestellen. Hopelijk zien we jullie gauw weer in jullie mooie zaak.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoi. Prima pizza's van zeer goede kwaliteit en stipte bezorging. Fijn om op deze manier jullie te kunnen ondersteunen.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Fijn dat jullie nu ook bezorgen!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd uitstekend bij Sa Capanna. Favoriete restaurant.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het jammer dat we bijna een half uur op onze bestelling hebben moeten wachten. Terwijl wij dachten jullie te helpen door te kiezen voor zelf afhalen. Die timing moet echt beter. De pizza’s waren, zoals altijd, erg lekker. Wij wensen jullie sterkte! Hou vol

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed👍

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en op tijd bezorgd. Topservice!